transparant gif
popup arrow pop connector1 pop connector2 pop connector3

AGA Gas AB
Agavägen 54
181 39 Lidingö
Sverige

Tel. +46 8 706 95 00
Fax
E-mail: info@se.aga.com
Normal text  Större text  Extra stor text

AGA sponsrade barncancerdag

Den 5 september hemma hos lantbrukarparet Bengt och Lena Nils i skånska Svensköp samlades cancersjuka cancersjuka barn och deras anhöriga för att bjudas på upplevelser som för en dag trängde undan tankarna på sjukdomen.
AGA sponsrade med helium och ballonger. Det är fantastiskt att få vara med och hjälpa till att sprida glädje genom att hjälpa vardagshjältar som Bengt och Lena, när de gör allt de kan för att sprida glädje till barnen och deras familjer.

Drygt 800 personer med familjer och funktionärer åkte motorcykel och rallybil, sjöng med Sanna Nielsen och bröderna Rognedahl.

En av alla aktiviteter var att barnen fick skriva en liten lapp med något om glädje.Lappen stoppades sen i en ballong som fylldes med helium. När dagen led mot sitt slut släpptes nästan 1000 röda ballonger, alla på en gång, upp i den blå för att sprida glädjelapparna vidare.
Den 5 september arrangerades en barncancerdag hemma hos lantbrukarparet och vardagshjältarna Bengt och Lena Nils i skånska Svensköp. Här samlades cancersjuka barn och deras anhöriga för att bjudas på upplevelser som för en dag trängde undan tankarna på sjukdomen. AGA sponsrade med helium och ballonger.

Drygt 800 personer åkte motorcykel och rallybil och sjöng med artisterna Sanna Nielsen och bröderna Rognedahl. En aktivitet var även att barnen fick skriva en liten lapp med något om glädje. Lappen stoppades sedan i en ballong som fylldes med helium. När dagen led mot sitt slut släpptes nästan 1 000 ballonger, alla på en gång, upp mot skyn och glädjelapparna spreds vidare.

AGA sponsrade barncancerdag