transparant gif
popup arrow pop connector1 pop connector2 pop connector3

AGA Gas AB
Agavägen 54
181 39 Lidingö
Sverige

Tel. +46 8 706 95 00
Fax
E-mail: info@se.aga.com
Normal text  Större text  Extra stor text

CRYOLINE® frys- och kylsystem när du vet hur fryst mat ska smaka

Dagens konsumenter har höga krav på mat. Den ska se bra ut, smaka bra, vara fräsch och det ska gå snabbt. På AGA vill vi därför berätta om CRYOLINE® frys- och kylsystem för med CRYOLINE® frys- och kylsystem blir konsumenternas krav en enkel match.

Kryogenisk frysning och kylning från AGA är inget nytt, men kanske har du glömt bort fördelarna?
Här är några:

Låga investeringskostnader:
Du måste inte köpa utrustningen för kylning eller frysning utan i stället erbjuder AGA hyresavtal på både gas och utrustning. Om dina behov förändras hjälper AGA till med nya lösningar som passar din produktion.

Skräddarsydd lösning:
CRYOLINE® frys- och kylsystem erbjuder en rad olika lösningar för frysning och kylning för alla typer av produkter. Du kan alltid hitta rätt frys för din typ av produkt. Vår lösning är skräddarsydd för dig och passar enkelt in i din verksamhet.

Användarvänlig:
AGAs utrustning från CRYOLINE®frys- och kylsystem är enkel att använda. På grund av enkelheten i designen, att den är gjord i rostfritt stål är den också hygienisk och lätt att rengöra.
Om du trots allt vill ha vår hjälp så kommer våra erfarna tekniker. De kan finnas på plats när ni startar upp den nya utrustningen, utbilda er personal, optimera installationen och ge kontinuerlig hjälp när och där det behövs.

Bra livsmedel:
Och till slut, kanske det viktigaste: Med kryogenisk kylning och frysning bibehålls den ursprungliga fukthalten och näringsvärdet i maten. Cellerna skadas inte och det finns ingen risk för bakteritillväxt. Bra livsmedel, helt enkelt.